Роб Лоу, Джъд Нелсън и Емилио Естевес не смятаха, че са наречени

...
Роб Лоу, Джъд Нелсън и Емилио Естевес не смятаха, че са наречени
Коментари Харесай

Вижте Brat Pack тогава и сега, 39 години след като лейбълът промени живота им завинаги

Роб Лоу, Джъд Нелсън и Емилио Естевес не смятаха, че са наречени „ Hollywood's Brat Pack “ за най-хубавия си миг. И попадането в клуба би трябвало да е наистина шокирало Моли Рингуолд, Деми Мур и Али Шиди: Нито една от тях даже не беше упомената в разтърсващата културата история на корицата на списание New York от юни 1985 година, която разгласи тези трима актьори за червени- горещи, само че въпреки всичко взаимозаменяеми изгряващи звезди, които, хм, се възползваха оптимално от славата си.

Всички те се справяха с този формиращ, изпълнен с преценка триумф по собствен метод през последните 39 години. Въпреки това, Андрю Маккарти – който беше споменат веднъж в публикацията, само че въпреки всичко беше разгласен за Брат – този, който изследва дълготрайните резултати от определянето върху живота му, първо в записките си от 2021 г. Брат: История от 80-те, и още веднъж в новия документален филм Brats.

Във кино лентата той дава думата на актьорите от The Breakfast Club и St. Elmo's Fire, двата кино лентата от 1985 година, които в последна сметка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР